Stolp decoratie: Roos in stolp

Stolp decoratie: Roos in stolp

Waarschijnlijk komen er meteen beelden van de Disney film Belle en het Beest naar boven als je denkt aan het decoreren van een stolp. Het Beest had onder zijn stolp een roos staan die beetje bij beetje aan het verwelken was. Natuurlijk is er niks mis met een roos onder een stolp, maar er zijn nog eindeloos veel andere mogelijkheden om een stolp decoratie leuker te maken dan een roos in stolp kopen uit Belle en het beest.

En mocht je na het zien van onze glazen stolp ideeën toch voor een echte roos in stolp kiezen dan heb je in ieder geval iets moois en origineels in je woonkamer staan, want ik ga je verklappen waar je een roos in stolp uit de Disney film kopen kunt.

witte roos in stolp kopen

Bron: My Lasting Bouquet

Roos in stolp kopen, Belle en het Beest

Het is de Australische bloemist “My Lasting Bouquet” gelukt om echte rozen zo te bewerken dat ze 1 jaar goed en mooi blijven! Zo kan je hier dus een houdbare roos in stolp kopen, met de naam My Lasting Belle, die er net zo uit ziet als de roos uit de Disney film Belle en het Beest. De roos blijft dus 1 jaar goed en heeft geen water nodig. De enige voorwaarde is dat de roos in stolp niet in het directe zonlicht mag staan.
Het goede nieuws is dat My Lasting Bouquet de roos in stolp ook naar Nederland verstuurd. En de prijs? Voor 198 Australische dollars, omgerekend €131,- plus verzendkosten staat “My lasting Belle” bij jou in huis. Is een rode roos niet jouw kleur? Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren!

roos in stolp kopen belle en het beest

My Lasting Belle

Mocht een roos in stolp niet jouw ding zijn? Er zijn nog veel meer mogelijkheden om een mooie stolp te maken. Lees verder voor ideeën en inspiratie voor stolp decoratie.

Stolp decoratie: Seizoensstolp

Pas je inhoud van je stolp aan, aan het seizoen. In de herfst kan je bijvoorbeeld aan de slag gaan met dennenappels, takken, beukennootjes en oranje, bruine en groene kleuren. Wanneer het kouder wordt haal je de oranje en bruine kleuren weg uit de stolp en leg je dennentakjes bij de dennenappels en binnen no time heeft de stolp een winterse uitstraling.

Herinneringen in de glazen stolp

In plaats van bloemen kan je ook voorwerpen, foto’s of herinneringen kwijt in een glazen stolp. Zo kun je bijvoorbeeld met erfstukken en andere familiegerelateerde dingen een stolp vullen. Of wat dacht van foto’s en voorwerpen van een leuke vakantie?

Glazen stolp decoreren met eten

Een ander leuk en lekker idee i=voor stolp decoratie is om allemaal lekkernijen onder de stolp te leggen. Dit ziet er toch net wat feestelijker uit dan in een glazen schaaltje. Hang er een schattig kaartje of een leuk label aan waar op staat wat voor koekjes of snoepjes er in de stolp zitten.

Voorwerpen of thema’s voor stolp decoratie

Vul de glazen stolp met voorwerpen van een bepaald thema. Zo kan je bijvoorbeeld een reis stolp maken met daarin een wereldbol, kaart en mooie foto’s. Bedenk iets wat bij jou en bij jouw interieur past en ga aan de slag om een persoonlijke stolp te creëren.

Nog meer stolp inspiratie nodig? Hieronder staan een paar mooie glazen stolp ideeën bij elkaar.
roos in stolp belle en het beest

stolp decoratie

glazen stolp decoreren

glazen stolp ideeën woon accessoires

roos in stolp kopen

roos onder stolp

roos in glazen stolp belle beest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door