Riverdale decoratie

Nadat in 1993 het in- en exportbedrijf Ten Bos B.V werd opgericht door de heer en mevrouw Ten Bos, werd in 2006 besloten om Riverdale te introduceren.
Riverdale beschrijft zichzelf als een jonge, dynamische organisatie. Bij Riverdale werken ongeveer honderd mensen die het merk helpen om nog groter te worden op de internationale markt.

Wat Riverdale onderscheidt van de andere merken in de branche is dat het merk de vaste collectie elk halfjaar aanvult met 350 nieuwe producten. De basiscollectie bestaat uit ongeveer 1200 verschillende producten, van poefjes tot kussens en kaarsen. Doordat Riverdale elk halfjaar 350 producten toevoegt aan haar vaste assortiment, is de collectie altijd up to date en in de mode. Kleurthema’s en materialen die populair zijn in de mode zie je terug in de producten.

Op dit moment is bij Riverdale een herfst en wintercollectie te koop met de naam Grand Café. In de4ze collectie vind je veel warme kleuren, natuurlijke materialen en robuuste, stoere vormen. Echt een wintercollectie dus!
De collectie bevat onder andere verschillende kandelaars, lantaarns, knusse kussens, grijze plaids en geurzakjes.

Riverdale kan je vooral terecht voor woonaccessoires en decoraties. Af en toe heeft het merk ook grote items in het assortiment zoals fauteuils.

Bekijk hieronder een paar Riverdale producten:

river

river2

river3

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider