Woonkamer inspiratie

Woonkamer inspiratie

Het inrichten van een woonkamer kan een hele klus zijn, maar het kan eigenlijk ook heel erg makkelijk. Als je gebruik maakt van een paar mooie meubels en opvallende details, kan je hele woonkamer makkelijk veranderen in iets heel nieuws. Met een woonkamer kun je natuurlijk heel erg veel kanten op, maar omdat het meestal de centrale plek van het huis is kun je het beter rustig houden. Het kan bijvoorbeeld erg mooi zijn als je de gordijnen en de bank met stoelen in basiskleuren neemt en de accessoires in kleurtjes.

Het gebruik van hout is de laatste tijd helemaal trendy. Een houten vloer maakt je huis meteen veel gezelliger en het geeft een natuurlijke look. Je kunt ook kiezen voor laminaat, maar hout heeft veel meer voordelen. Hout gaat veel langer mee en dat ‘leeft’ ook echt. Daarnaast is hout ook erg handig, omdat je dan nog veranderingen aan kunt brengen. Na een paar jaar kun je de vloer weer een andere kleur lakken. Op deze manier kun je met alle trends mee gaan.

Aparte accessoires zoals opvallende lampen zijn ook heel erg hip. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een knal roze lamp naast je bank of een fluor oranje krukje. Met een paar mooie en originele accessiores kun je je woonkamer echt een identiteit geven zonder al te veel aanpassingen. Je kunt zelfs nog langs een tweedehands winkel gaan om leuke spulletjes te zoeken. Dan heb je echt iets dat bijna niemand anders heeft. Het kan ook heel erg grappig zijn om iets in je woonkamer te zetten dat daar in eerste instantie helemaal niet hoort. Bijvoorbeeld een oude fiets aan de muur.

Bruine woonkamer

Inspiratie woonkamer inrichting

Lockers woonkamer

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider