Zilver interieur

Zilver interieur

Fris en schoon met een vleugje van glamour, er is iets heel luxe met een witte en zilveren interieur. Van sprankelende accenten met paletten met rechte randen, deze combinatie maakt een tijdloze stijl met veel opvallende en lichte flair. Of het nu je slaapkamer of de keuken is, deze tinten kunnen een kamer omtoveren in iets verschrikkelijk prachtigs. Neem een ​​kijkje!

silver-mantle-decorKalmerend en fris, een mantel uitgedost in een eenvoudige witte en sommige zilverstukken helpen om een ​​scherpe en unieke stijl te creëren. Deze kleuren laten alles er nog wat rijker uitzien en het is vol van persoonlijkheid, maar ze ook helpen om sereniteit om de ruimte te brengen.

modern-candle-holderDeze kleuren zien er heel magisch uit in een modern interieur. Met deze strakke tinten is het vanzelfsprekend om het in te richten in een strak interieur. Als je kind en huisdier vrij bent kan je proberen een witte bank aan te schaffen.

kitchen-decor-silverVeel van roestvrij staal in een keuken zal een zeer stedelijke, urban look creëren. En dat is heel goed voor iemand die een frisse en bijna kale ontsnapping wil. Gebruik witte muren en kerkbladen om een contrast te creëren en als je een kleur wilt toevoegen, kan je een lichte kleur kiezen. Misschien aqua? Misschien blush roze of zelfs een sunshiney, lichtgeel?

contemporary-dining-room-silver1 silver-furniture-accents

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider