Toilet interieur opfrissen

Toilet interieur opfrissen

De toiletruimte is meestal alleen gericht op functionaliteit. De meeste toiletruimtes kunnen dan ook letterlijk wel een opfrisser gebruiken! In deze blog tips en tricks hoe je dat voor elkaar kunt krijgen.

Quotes

Allereerst zijn er ontzettend leuke wc-quotes te vinden. Schilder ze op de toiletdeur, bestel een sticker en plak die op de binnenkant van de wc-bril of schilder ze op de muur. We hebben de leukste 15 op een rijtje gezet:

 1. Let it go
 2. Keep me clean, use me well, what i see, I’ll never tell
 3. Smile, you’re losing weight
 4. No job is finished until the paperwork is done
 5. Downloading
 6. No selfies in the bathroom
 7. Some come to sit and think, others just to shit and stink
 8. Don’t swim
 9. Je wordt je pas echt bewust van de waarde van bepaalde dingen als het er niet meer is. WC-papier bijvoorbeeld.
 10. Please remain seated during the entire performance
 11. Ik heb zo’n schijt aan alles, dat ik stront te kort kom
 12. Thuis is waar je zolang kunt poepen als je wilt
 13. Zonder telefoon naar de wc geweest: 143 tegels.
 14. Kom gerust dichterbij de wc-pot staan, hij is kleiner dan je denkt
 15. Anders doe je even niet alsof je zo bijzonder bent, tijdens het poepen stink jij net zo erg

Unieke toiletrolhouders

Wc-rollenboom

Je staat verbaasd hoeveel unieke toiletrolhouders er zijn, en je staat nog meer verbaasd als je vervolgens mij de meeste mensen een saai, matmetalen Brabantia-exemplaar ziet hangen. Je kunt bijvoorbeeld tegen de zijmuur een boompje schilderen van ongeveer 1,20 meter hoog. Bevestig 5 metalen pinnen van ongeveer 10 centimeter aan de 5 grootste takken, en hang aan elke tak een toiletrol. Originaliteit gegarandeerd.

Wc-rollenkunstwerk

Heb je een ruim toilet? Koop of maak dan een brede lijst en hang die op aan één van de zijwanden van het toilet. Vul de lijst helemaal met wc-rollen en je hebt een grappig en praktisch kunstwerk aan de muur!

Afgewaaide tak

Zoek in de herfst een stevige, afgewaaide tak van ongeveer 4 á 5 centimeter doorsnede. Maak hem schoon en bewerk hem eventueel met een zakmes. Bij de Xenos en dergelijke zijn leuke nepvogeltjes te koop met echte veertjes. Plaats er één aan het uiteinde van de tak en bevestig de tak naast je toilet. Dat kan door te boren, maar het kan ook door een stuk touw aan beide kanten vast te maken en het midden van het touw aan een haakje te hangen. Hang een toiletrol aan de tak, en je hebt een landelijk resultaat! Let er bij het maken natuurlijk wel even op of de toiletrol verwisseld kan worden. Aan één kant kunnen dus geen uitstekende takjes zitten.

Industriële wc-rolhouder

Houd je meer van een industriële look? Ook dan heb je mogelijkheden genoeg! Denk bijvoorbeeld aan een ruwhouten plankje waar je stukken steigerbuis aan vastmaakt. Zorg ervoor dat minimaal één steigerbuis ver genoeg uitsteekt om er een wc-rol aan te hangen. Een toiletrolhouder is functioneel, maar kan ook fancy zijn!

Lees ook: kosten toilet verbouwen

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door
Er is 1 reactie op dit blog
 1. Philippa Robin op 8:26 pm

  Mijn badkamer is momenteel groen. Ik dacht dat het een frisse kleur was, maar het ziet er nu niet zo interesant uit. Gezien ik hier veel tijd in doorbreng, zou ik er wel een frisser kleur aan willen geven. Idee?