Kleden in woonkamer

Kleden in woonkamer

Een vloerkleed is eigenlijk een must have in je woonkamer. Nu het kouder gaat worden is het trouwens ook heerlijk warm, maar het maakt je woonkamer ook veel aangenamer. Het handige van een vloerkleed is, dat het ook meteen een scheiding aangeeft van je zithoek. De vloerkleden die je nu het meeste ziet zijn de basic kleden van natuurlijk materialen en kleden met Oosterse en Zweedse invloeden. Deze kleden kun je makkelijk combineren met andere fijne kleden zoals een dikke schapenvacht. Op onderstaande afbeelding zie je daar een voorbeeld van.

Als je op zoek bent naar een licht kleed, is het het handigste als je voor lichtgrijs gaat. Op een wit kleed zie je namelijk elk pluisje. Als je een erg rustige inrichting hebt, is het leuk om te kiezen voor een hoogpolig kleed. Dat brengt iets meer leven in de brouwerij. Als je inrichting al vrij druk is, kun je beter kiezen voor een rustig kleed zonder extra toevoegingen. Het kleed dat je op de tweede afbeelding ziet zou perfect zijn voor een vrij drukke inrichting. Het heeft een basic kleur en is verder niet te druk.

Kleden met een Oosterse of Zweedse print passen goed bij een industriële inrichting. Het brengt veel gezelligheid en kleur in het geheel. Deze kleden gaan vaak super lang mee omdat ze zo sterk zijn. Het is wel leuk om bij deze kleden rustige kussens te gebruiken. Grijstinten of een fijne schapenvacht kun je hier makkelijk mee combineren.

woon woon2 woon3 woon4 woon5 woon6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider