Taupe muur

Taupe muur

De kleur Taupe, is helemaal perfect voor op je muur. Het is een natuurlijke neutrale kleur die tussen het grijs en het bruin zit. Een taupe muur kan prima in de herfst maar natuurlijk ook voor de rest van het jaar. Herfstkleuren passen erg goed bij taupe. Omdat taupe een koele kleur is, is het mooi om daar warme kleuren bij de combineren. Natuurlijk kan je ook de hele woonkamer voorzien van natuurlijke kleuren op de muur, maar Taupe is ook goed te combineren met fellere kleuren.
Direct kopen?:

Welke kleuren passen bij taupe?

Je kunt bijvoorbeeld denken aan oranje en geel. Eigenlijk past alles bij taupe. Het is gewoon een hele handige basiskleur waar je veel kanten mee op kunt. Als je je interieur wilt veranderen, hoef je dus niet meteen de alle muren opnieuw te verven.

Een taupe muur in de woonkamer combineren

Vaak denken mensen dat een taupe muur heel erg saai en donker is. Op de foto’s hier onder kun je zien dat dat niet het geval is. Taupe is juist super trendy en hip! Natuurlijke materialen en kleuren passen erg goed bij deze kleur. Dat is handig, want ook dit is helemaal in de mode. Taupe straalt ook wel een bepaalde luxe uit. Vooral als je weet hoe je het moet combineren. Dat kan al heel simpel. Een goed voorbeeld is foto vier hieronder. Met een houten tafel en gave stoelen kun je met een taupe muur al een erg mooi interieur neer zetten.

Welke kleur staat mooi bij taupe interieur?

Het is meestal wel mooi om ook wit te gebruiken als je een taupe muur hebt. Daardoor krijgt de ruimte een frisse look en voorkom je dat het te donker wordt. Je kunt best verschillende verf taupe kleuren gebruiken. Wel staat een taupe kleur mooier bij een witte muur in plaats van een grijze muur. Je kunt ook een deur die toevallig in de taupe muur zit wit laten. Een voorbeeld van de combinatie wit en een taupe muur zie je op de eerste foto hier onder.

Taupe muur woonkamer

Uiteindelijk gaat het altijd om jouw eigen smaak, maar taupe is zoals je hieronder kunt zien op heel veel manieren te combineren met andere kleuren in jouw interieur. Probeer met grote kleurstalen of stoffen eerst uit wat in jouw huis het mooiste effect geeft en durf daarna te combineren met deze prachtige kleur taupe in de woonkamer of slaapkamer.

taupe-muur

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider