Mooiste slaapkamers

Iedereen heeft natuurlijk een andere mening over wat mooi is en wat niet. Vooral over slaapkamers zijn heel erg veel meningen. Gelukkig maar, want het zou wel heel erg saai worden als alles het zelfde zou zijn. Een paar opvallende slaapkamers, die veel mensen ook erg mooi vinden staan hier onder. Het zijn allemaal hele aparte stijlen, maar dat maakt het juist leuk.

Een ruige kamer kan super leuk zijn, maar rustig en romantisch is ook altijd fijn. Het is maar net waar je van houdt. Het valt wel op dat de mooie kamers in ieder geval zeker niet saai zijn. Meestal wordt er gebruik gemaakt van felle kleuren in combinatie met basiskleuren. Ook wordt er vaak gekozen voor één bepaalde stijl. In mooie slaapkamers wordt ook vaak gebruik gemaakt van aparte accessoires die er echt uitspringen. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld een cactus, een dierenhoofd, een fiets aan de muur of een schommel in je kamer.

Een mooie kamer hoeft niet altijd ook meteen duur te zijn. Veel dingen die je hier onder op de foto’s ziet, kun je ook gewoon in een kringloopwinkel of op marktplaats kopen. Het is juist super origineel, want niemand heeft dan het zelfde als jij! Een andere tip is dat je zelf meubeltjes of accessoires kun maken. Een kapstok of een krukje is bijvoorbeeld heel erg makkelijk en het maakt je kamer meteen gezellig. Je kunt ook een heel speciaal schilderij of poster aan de muur hangen. Een zelfgemaakt schilderij is natuurlijk al helemaal gaaf.

slaapkamerr

slaapkamerr2

slaapkamerr3

slaapkamerr4

slaapkamerr5

slaapkamerr6

slaapkamer1

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door