Heb jij affiniteit met wonen, interieur en styling? Misschien ben je wel werkzaam als styliste of vind je het leuk om anderen te vertellen over nieuwe trends en producten? Studeer je nog maar wil je nu alvast je creativiteit kwijt op ons interieur blog? Laat het ons weten en misschien ben jij binnenkort een van onze bloggers.

Interior Insider is altijd op zoek naar mensen met een passie voor interieur, die hun ervaringen en ideeën met anderen willen delen. Heb je daarnaast ook nog gevoel voor het schrijven van artikelen en blogs, dan ben jij diegene waar wij mee in contact willen komen.

Misschien wil je zelf een blog beginnen maar weet je niet hoe? Bij Interior Insider kan je ervaring opdoen en leren we je de vaardigheden om een goed WordPress blog te schrijven. Heb je geen ervaring met WordPress? Geen probleem, wij kunnen je daarbij helpen, ook als je de SEO technieken wilt leren.

blogschrijver gezocht woonblog interieur styliste

Blogschrijver gezocht: Schrijven voor een interieur blog

Naar welke blogschrijver zijn wij op zoek?

 • Studenten of stagiaires
  Ben jij bezig met een communicatie/nieuwe media/journalistieke opleiding? Of volg je een opleiding interieurstyling, interieurarchitect, interieur design en zoek je een plek om ervaring op te doen in het schrijven van teksten en artikelen? Ben jij die vlotte schrijver die niet bang is om ideeën te pitchen en dingen naar zich toe te trekken? Laat het ons weten en misschien kan jij binnenkort aan de slag op deze website of een van de andere MTN Media blogs.
 • Deskundigen
  Ben je binnenhuis architect, interieur styliste of op een andere manier deskundig? Vind je het daarnaast leuk om jouw kennis en ervaring te delen met onze lezers? Ook dan willen we van je horen!
 • Lezers met gevoel voor stijl en interieur
  Ben je iemand met gevoel voor stijl en interieur en wil je jouw ervaringen en ideeën delen met onze lezers? Dan bieden wij deze mogelijkheid om jouw visie en interieurideeën te delen op ons blog.

Schrijven voor Interior Insider kan incidenteel maar ook op regelmatige basis, maar altijd vrijblijvend als je dat wilt. Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Waarom schrijven voor Interior Insider?

Interior Insider is een woonblog over interieur en wonen. Maandelijks wordt ons blog bezocht door mensen die op zoek zijn naar inspiratie voor hun eigen interieur. Meer dan 40.000 pagina’s worden elke maand gelezen dor onze bezoekers.
Je gaat dus schrijven voor een blog wat goed gelezen wordt en je kunt ervaring opdoen in het schrijven van SEO teksten. Weet je niet hoe dit moet? Wij helpen je en geven je tips en adviezen die je ook weer kunt gebruiken voor andere online magazines.
Vind jij het leuk om van Interior Insider een succes te maken? Sluit je dan bij ons aan en wij leren je hoe je teksten schrijft die ook gelezen worden!

Interesse om te schrijven?

Vul het onderstaande formulier in en laat ons weten wat je vindt. Ook als je maar 1 keer iets wilt schrijven op onze website ben je van harte welkom!

  [recaptcha]