Taupe woonkamer

Taupe woonkamer

Taupe is de perfecte kleur voor de woonkamer. Het is namelijk een rustige, trendy basiskleur waar je alle kanten mee op kunt. Het is de laatste tijd erg hip om een basic interieur te creëren met opvallende accessoires en een paar mooie kleuren. Dit kun je erg goed voor elkaar krijgen met taupe als basis. Het is gelukkig niet waar dat taupe saai is. Het bewijs daarvan staat op de foto’s hier onder. Je kunt goed zien dat je helemaal je eigen smaak kunt combineren met deze basiskleur.

Het is vaak mooi om een combinatie te maken van warme kleuren en koele kleuren. Taupe is grijs en hoort bij de koele kleuren. Je kunt bijvoorbeeld erg goed bruin combineren met taupe. Een voorbeeld van leuke bruine accessoires zijn houten kastjes en krukjes of een mooi groot kleed. Het gebruik van hout zie je op dit moment eigenlijk overal. Het leuke van hout is, dat het ook overal bij past. Groen en blauw zijn op dit moment ook populaire kleuren. Op de onderste foto kun je zien hoe je hier een leuke combinatie me kunt maken. Dat kan al met hele kleine dingetjes zoals kopjes of een opvallende vaas.

Een ander leuk idee is het gebruik van planten in je huis. Een grote plant kan prachtig staan bij een taupe muur. Op de foto’s hier onder kun je zien dat grijze accessoires van bijvoorbeeld aluminium erg mooi staan bij grijs. Omdat het ook grijs is maar van een ander materiaal geeft het een mooi contrast.

taupe-muur

taupe muur woonkamer interieur

taupe muur woonkamer

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider