Appartement met culturele invloeden

Appartement met culturele invloeden

Vandaag kijken we binnen bij een heel speciaal appartement in Italië, in de stad Bari. Het interieur van het appartement is geïnspireerd op allemaal verschillende culturen wereldwijd.

Er zijn kamers waarin de Aziatische invloeden goed terug te zien zijn zoals kamerschermen en sculpturen. Verder zien we ook Scandinavische, rustige kamers met pastelkleuren en minimalistische meubels. Wat ook opvallend is zijn de hoekige vormen die je door het hele appartement terug vindt. Kastjes, tafels, het aanrecht en ook in de accessoires en decoraties zijn hoekige vormen en grafische patronen goed terug te zien.

Heel opvallend is de moderne minimalistische kamer. De basiskleuren van de kamer zijn grijs en wit maar de kleur die eruit springt is geel. Deze leur zien we terug in het frame van het bed, het nachtkastje en de staande kast in de hoek. In de slaapkamer zien we bovenin de kast een ouderwets beeldje van een paard en wagen staan. Ook in de andere kamers in het huis zijn vintage voorwerpen gevonden zoals een ouderwetse naaimachine en oude houten stoelen. Het huis is dus een mix van vintage voorwerpen en een modern interieur.

Bekijk de foto’s van dit opvallende Italiaanse appartement hieronder, welke kamer vind jij het mooist?

huis huis1 huis2 huis3 huis4 huis5 huis6 huis7 huis8 huis9 huis10 huis11 huis12 huis13

Home adore

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider