Welk zitmeubilair past bij jou?

Welk zitmeubilair past bij jou?

Als je de kleur en de interieurstijl hebt gekozen ben je nog lang niet klaar wat betreft het maken van de keuzes voor in de woonkamer. Ook op het gebied van zitmeubilair moet je nog keuzes maken, want wil je een knusse bank of juist een groot exemplaar waar alle familie en vrienden ook op kunnen zitten, of ga je toch voor een set mooie design stoelen in plaats van een bankstel?

Ruimte voor iedereen
Heb jij vaak gasten over de vloer en wil je graag dat iedereen een fijne en comfortabele zitplek heeft, dan is een grote bank een musthave voor in jouw woonkamer. Een hoekbank is dan een beter optie dan twee losse banken, omdat je met de hoekbank ook de hoek meepakt en met twee losse banken laat je de ruimte onbenut.

Elegante uitstraling
Wil jij graag een woonkamer die er op en top uitziet en die de aandacht van mensen trekt? Dan is een mooie designbank iest voor jou! Deze banken zijn echte eyecatcher en maken je interieur nog chiquer en eleganter.

Plekje voor jezelf
Hou jij ervan om af en toe gewoon een plekje voor jezelf te hebben en heb je geen zin in de voeten van een ander gezinslid op je schoot, dan is een losse stoel of fauteuil een goed idee.

zi

zit

zit1

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider