Decoratie voor op tafel

In TV series, in woonmagazines en zelf als je de Ikea rondloopt zie je prachtige tafeldecoraties. Terwijl er bij de meeste Nederlanders enkel een krant, opgebrand kaarsje en wat andere rommel ligt. Dit staat natuurlijk lang niet zo mooi en chique als de decoraties in de woonmagazines en op tv. Het is echter helemaal niet zo moeilijk om stylisch decoratie te vinden voor de bijzettafel.

Mooie, grote boeken zijn en goede basis als decoratie voor op tafel. Pak niet meteen het grootste boek uit de kast, de Nieuwe Bosatlas is niet erg stylisch. Denk eerder aan boeken van (fashion)designers, prachtige vormgegeven kookboeken of boeken over interieur of kunst. Dit soort boeken zijn bijvoorbeeld bij winkels als de Bijenkorf verkrijgbaar.

Vaak wordt een groot boek als basis gebruikt en worden op of om het boek de andere decoraties gezet. Kaarsen, en dan vooral kaarsen met een mooie verpakking zoals Diptyque, staan erg mooi op tafel. Verder kun je denken aan kleine plantjes in simpele potjes, bijvoorbeeld twee mini cactus plantjes. Interieur parfum of normale parfum met een mooie flacon heeft een ook stylisch uitstraling.
Kleine boeddha beeldjes, een kleine vaas met een enkele bloem en mooie tijdschriften hebben ook een mooie uitstraling. Je kunt ook in plaats van op een boek de accessoires op een mooi groot bord zetten.

tafel2

tafel3

 

tafel1

 

tafel4

tafel5

tafel6 tafel7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider