Romantische slaapkamers

Romantische slaapkamers

Een romantische slaapkamer is erg populair, maar wat is precies de romantische stijl? Je kunt denken aan veel rood, goud en lampjes maar de romantische stijl is eigenlijk een klassieke stijl. De meubels en de inrichting is een beetje vintage achtig, maar dan met roze en hout en mooie oude meubels. Op de afbeeldingen hier onder kun je daar mooie voorbeelden van zien. Vooral de bedden, de kastjes en de spiegels zijn opvallende items in een romantische slaapkamer.

Je kunt met een paar grote meubels en de juiste kleuren dus al erg snel een romantische sfeer in je slaapkamer creëren. De lampjes in een romantische kamer zijn ook belangrijk. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een kroonluchter, dat is erg opvallend en het past super goed bij de rest van de romantische items.

Als je liever voor kleine lampjes gaat is een snoer met kleine ronde lampjes ook erg mooi. Je kunt het bijvoorbeeld over de zijkant van je bed hangen om het nóg romantischer te maken. Kaarsen passen natuurlijk ook goed bij deze inrichting, een mooie kandelaar op je bureau bijvoorbeeld. Op de afbeeldingen hier onder zie je dat een vloerkleed op je kamer ook erg mooi en zeker romantisch kan staan. Genoeg leuke dingen om een romantische kamer perfect in te richten dus.

rom rom2 rom3 rom4 rom5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider