Gekleurde eettafel

Gekleurde eettafel

Vaak wordt de tip gegeven dat de grote meubels in een basic kleur gekozen moeten worden. Je kunt er dan nog van alles bij zetten en het is makkelijk te combineren. Ook wordt je interieur dan niet te druk. Soms is het juist leuk om een groot meubel juist wel in een kleur te nemen en de rest van de ruimte rustig.  Een goed voorbeeld van een meubel waarbij je dit zou kunnen doen, is je eettafel.

Op de afbeeldingen hier onder kun je zien hoe je dit op een mooie manier kunt doen. Je kunt in bijna alle afbeeldingen zien dat de de kleur van de tafel ergens in de ruimte terug komt maar dat de rest van de ruimte erg rustig gehouden is. De muren zijn vaak wit en de rest van de meubel grijs, wit of een andere rustige kleur. Als de tafel bijvoorbeeld groen is, is het leuk om bijvoorbeeld ergens anders in de keuken een klein groen krukje te zetten in de zelfde kleur.

Het is op deze manier wel een eenheid, maar het wordt niet te druk. Als je je de eettafel wel een kleur wilt geven, maar niet een te opvallend kleur is blauw een goede optie. Op de laatste afbeelding kun je zien dat dit een gezellige kleur is, maar niet te druk. Je kunt dan wel het beste kiezen voor een pastelkleur.

tafel tafel2 tafel3 tafel4 tafel5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider