Badkamer met bad

Badkamer met bad

De badkamer wordt steeds belangrijker. Het is een plek in het huis waar je jezelf lekker kunt verwennen met heerlijk zeepjes en geurende oliën. Er wordt steeds meer tijd doorgebracht in deze kamer, dus wordt de inrichting ook steeds belangrijker. Een bad is daarbij een heel erg fijn meubel.Een bad is natuurlijk heerlijk om in te liggen, maar het is ook een prachtig item op zichzelf. Dat kan tenminste, want er zijn super veel mooie baden. Vooral de klassieke baden, de baden op pootjes, zijn nu heel erg populair. Deze baden hebben meestal mooie details en prachtige kleuren.

Er zijn ook veel ronde baden zonder potjes. Deze baden zijn meestal wit en worden geplaatst in een grote badkamer, zodat je er veel ruime omheen hebt. Een voorbeeld daarvan zie je op de eerste afbeelding. Meestal wordt er dan ook een glazen wand geplaatst waar dan een mooie douche achter zit. In sommige baden moet je ook douchten, maar als je genoeg ruimte hebt kun je prima een extra douche plaatsen. Hout is een materiaal dat nu super veel gebruikt wordt, ook in een badkamer. Veel mensen denken dat je alleen tegels kunt gebruiken in een badkamer, maar hout is heel erg fijn en het staat erg warm en gezellig.

Als je van echt klassiek en chique houdt, dan moet je de twee laatste foto’s hier onder eens bekijken. Deze badkamers en baden zijn super opvallend maar erg gaaf. Dan heb je echt een heel apart meubel in je huis. Baden zijn om echt te genieten, kies dus het bad dat echt bij jou past.

 

bad bad2 bad3 bad4 bad5 bad6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er zijn 2 reacties op dit blog