Schapenvacht in huis

Schapenvacht in huis

Nu het weer kouder gaat worden zijn zachte en warme dingen in je huis echt heerlijk. Een denkentje is altijd fijn, maar er is iets dat nog veel beter is. Ik heb het over een schapenvacht. Een schapenvacht is namelijk super warm, heel erg leuk voor in je huis en je kunt het overal voor gebruikten. Een schapenvacht gaat ook nog eens super lang mee en het is vrij tijdloos.

Schapenvachten zijn in alle soorten, maten en kleuren te koop. Je kunt zelfs een paar soorten bij de IKEA kopen. Als je op internet gaat zoeken zul je ziet dat er ook ontzettend veel sites zijn waar je kunt kiezen uit allemaal leuke vachtjes. Sommige zijn groot met lang haar, andere klein met kort krullend haar en je kunt ook kiezen welke kleur je wilt.

Een schapenvacht kun je bijvoorbeeld gebruiken voor in een grote stoel, maar je kunt de vachten ook in je eetkamerstoelen leggen. Je gebruikt de vachten dan eigenlijk in plaats van kussens. Een schapenvacht kan ook prima als decoratie op je bank of bed liggen. Als je het koud hebt ga je er op of onder zitten en dan heb je het binnen de kortste keren weer warm. Als je een hele grote vacht kiest, zou je hem ook nog op de vloer kunnen leggen. Het is dan wel handig om hem op een ander kleed te leggen zoals je kunt zien op afbeelding vijf. De vachten zijn namelijk moeilijk schoon te houden dus het is handiger om ze niet vies te maken.

schaap schaap2 schaap3 schaap4 schaap5 schaap6 schaap7 schaap8

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider