Tropisch interieur

Tropisch interieur

Of je nou echt aan de kust woont of dat je er alleen maar over kan dromen, we weten allemaal wel dat je je gehele interieur kan inrichten met als thema de tropen. De tropische levensstijl gaat over het ontspannen leven, comfort, gemak en gastvrijheid. Het leven is heerlijk en stress lijkt niet te bestaan.

tr1Tenminste, dat is hoe het lijkt … en dat is het gevoel van de eilanden, een gevoel dat tropische stijl oproept. Het geeft je het gevoel alsof je in een hangmat ligt onder een palmboom met een lekker sapje. Tropische stijl omarmt volledig de natuur – met name het water en de planten. Van wit en subtiel tot gewaagd en levendig. In tropische huizen kom je vaak de kleuren blauw en groen tegen. Je kan de muren zelf schilderen, of alleen kleine doses. Je kan ook getinte glazen potten of kunstwerken toevoegen in de kleuren van de zee.

tr2 tr3 tr4Of het nu echt is, nep is of een schilderij is, of zelfs een print ergens het maakt allemaal niet uit. Een inrichting wordt pas echt tropisch als je er planten aan toevoegt met grote bladeren. Denk maar eens aan bananenplanten of wat wilderig groen. Plaats de plant waar je ook maar wilt, in de hal, woonkamer of zelfs in de badkamer.

tr5 tr6 tr7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider