Moderne woonkamer

Moderne woonkamer

Moderne meubels en accessoires worden de laatste tijd steeds meer gebruikt. Het idee over wat nu precies ‘modern’ is, is erg verschillend. Het zijn niet alleen maar strakke lijnen en hoeken, maar juist ook aparte materialen. Een tafel met stalen tafelpoten is namelijk ook modern te noemen. Ook felle kleuren passen in een modern interieur. Alleen maar kleuren wordt wel erg druk, daarom kun je het beste ook gebruik maken van rustige kleuren.

Bij een modern interieur wordt vaak gebruik gemaakt van een tegelvloer. Vloerverwarming is dan wel fijn in de winter. Op een tegelvloer staat een groot kleed erg mooi. Je zou dan een leuke combinatie kunnen maken met een strakke bank en een hoogpolig tapijt. Op deze manier is het interieur wel modern maar ook gezellig.

In een modern interieur hoort eigenlijk ook kunst. Je zou bijvoorbeeld een enorm groot gekleurd schilderij aan een witte muur kunnen hangen. Alle aandacht wordt dan naar dit mooie object getrokken.  Een grote plant pas ook goed in een modern interieur. Je zou deze plant dan in een gekleurde vierkante pot kunnen zetten voor een extra strak effect. Als je iets anders wilt dan normaal, kun je aparte spullen in je woonkamer zetten. Je kunt bijvoorbeeld oude emmers gebruiken als opberg plek voor tijdschrijften of andere kleine dingetjes.

Bij een modern interieur hoef je niet alleen maar te denken aan een grote witte ruimte met strakke zwarte lijnen. Denk ook aan meerdere materialen en grappige voorwerpen.

 
Luxe interieur woonkamer

Grijze woonkamer

rode-kleur-in-je-woonkamers

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider