Washok inrichten

Washok inrichten

Bij het inrichten van je huis zijn er altijd ruimtes waarvan je niet helemaal weet hoe je deze precies moet inrichten. Zoals een washok inrichten, een plek in huis waar je niet aan ontkomt. Je kunt ervoor kiezen om de wasmachine gewoon in de badkamer te plaatsen maar het is veel leuker om hier een praktische indeling aan te geven.

Washok maken

Wanneer je ruimte hebt in huis waar je een washok kunt maken kun je deze super gaaf inrichten. Ook wanneer er minder ruimte is hebben wij een aantal tips en voorbeelden om je wekelijkse wasdag een stuk leuker te maken. Berg je wasmiddel bijvoorbeeld op in wijnflessen of weckpotten en zorg ervoor dat je de strijkplank op een leuke manier kunt opbergen in je washok.

Tips voor een praktische inrichting

Zorg ervoor dat je wasmachine en droger worden weggewerkt in een kast of onder een keukenblad. Op deze manier kun je de ruimte eromheen nog gebruiken als opbergruimte of als plek waar je de was kunt sorteren en opvouwen. Het bespaart vloerruimte als je de droger op de wasmachine plaatst, zo kun je ook gemakkelijk de was van de ene naar de andere machine verplaatsen.

Wanneer je een keukenblad plaatst op de droger en wasmachine moet je er rekening mee houden dat je daarboven altijd nog een kastje plaatst of losse planken zodat je alle spullen van je washok kunt opbergen. Voor je was zijn er altijd meer spullen nodig dan je zou denken.

Je hebt voor keukenspullen altijd hele leuke opbergers deze kun je ook gebruiken voor de spullen van je was. Zowel de wasknijpers als je wasmiddelen kunnen in leuke potjes gedaan worden, of in flessen waar je normaal olie of azijn in bewaard kan prima de gekleurde wasverzachter. Maak van jouw washok een plek waar je graag komt omdat deze perfect ingericht is.

brabantiawas

washok inrichten

washok maken

washok inrichten 3

washok inrichten 1

brabantiawashok

inrichting washok 2

inrichting washok 1

 

Afbeeldingen:pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door