Vloerkleed op slaapkamer

Vloerkleed op slaapkamer

Een vloerkleed op de slaapkamer is eigenlijk heel erg belangrijk, maar ook heel fijn. Als je het eenmaal gewend bent, wil je niet meer anders. Een vloerkleed in je slaapkamer maakt het niet alleen gezellig, maar ook huiselijk. Een vloerkleed kan ook zorgen voor een afscheiding als je het bij je bed legt. Je krijgt door een vloerkleed bij je bed namelijk echt een apart hoekje omdat je je bed eigenlijk uitbreidt met het kleed. De meeste mensen leggen een langwerpig vloerkleed aan het voeteneind. Dat is handig, maar het ziet er ook leuk uit omdat het bed dan langer lijkt.

Ik vind het er ook erg kaal uit zien als er geen lekker zacht kleed bij het bed ligt. Je zou bijvoorbeeld ook een schattig zacht schapenvachtje bij je bed kunnen leggen als je geen zin hebt om een groot kleed te nemen. Dat is ook erg handig als je vloerbedekking hebt. Het is namelijk niet handig om een groot kleed over vloerbedekking heen te leggen. Een schapenvachtje kan dan wel heel leuk staan.

Op de afbeeldingen hier onder zie je een paar mooie voorbeelden van kleden die goed passen in een slaapkamer. Ik vind basic kleden van dik materiaal vooral erg goed passen in een slaapkamer omdat je dan lekker met blote voeten kunt lopen zonder dat ze koud worden en het ziet er natuurlijk heel erg gaaf uit in een slaapkamer.

kamer kamer2 kamer3 kamer5 kamer6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider