Kast met glazen deurtjes

Kast met glazen deurtjes

Kasten met deuren zijn super handig. Vooral als je breekbare spullen moet opbergen. In de keuken kunnen kasten met deuren bijvoorbeeld perfect staan. Het is dan extra leuk als het glazen deurtjes zijn omdat je dan je mooiste servies kunt showen. Het is ook weer overdreven om alle kasten met glazen deuren te nemen, omdat het er dan snel rommelig uit kan zien. Als je een kast met glazen deurtjes neemt kun je er beter niet te veel spullen in zetten. Op deze manier blijft het netjes en kun je de mooiste items zien.

In kasten met glazen deurtjes worden vaak kopjes of wijnglazen gezet omdat dat er het mooiste uit ziet. Je kunt natuurlijk ook iets heel anders doen, en er plantjes in zetten. Daarvoor kun je het beste een kast nemen die helemaal van glas is. Het is erg decoratief en het geeft veel gezelligheid. Het is natuurlijk wel een beetje anders dan anders. Op de vierde afbeelding zie je dat kastjes met deurtjes ook handig en mooi zijn in de badkamer.

Een kast met glazen deuren kun je gewoon bij de IKEA kopen, maar als je naar een iets duurdere woonwinkel gaat heb je wel betere kwaliteit. Een houten kast gaat natuurlijk veel langer mee en dat staat ook mooier. Het is ook nog handig omdat je deze kast dan ook kunt veranderen als je een keer iets anders wilt. Je kunt de kast dan gewoon verven, lakken of schuren. Een houten kast met glazen deurtjes is eigenlijk een must have voor elk huis.

deurtjes2 deurtjes3 deurtjes4 deurtjes5 deurtjes6 deurtjes7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider