Toch buiten zitten in de herfst

Toch buiten zitten in de herfst

Het is gelukkig niet zo dat je alleen maar met warm weer buiten kunt zetten. Jammer genoeg doen veel mensen dat wel. Het is natuurlijk ook helemaal niet leuk om buiten te zitten als je het steeds koud hebt, maar daar zijn genoeg oplossingen voor! Het is echt wel fijn en al helemaal gezellig en romantisch om in de herfst lekker op het terras of op de veranda te zitten. Warme drankjes zijn daarbij welk belangrijk. Gewoon lekker thee, koffie, chocomelk of iets sterkers.

Je kunt dan een warme jas aan doen, maar een fijne dikke deken is wel iets leuker. Je kunt er dan vak ook nog met z’n twee├źn onder zitten. Schapenvachten houden de warmte ook goed vast. Deze mooie vachten kun je dan gebruiken om op te zitten. Dan zit je ook nog lekker zacht en het ziet er mooi uit. Een lekker vuurtje in een korf en kaarsjes passen goed bij de herfst. Ook dat kun je dus doen. Een vuurtje is trouwens het hele jaar door gezellig.

Als je dat nog steeds niet warm genoeg vindt, dan kun je altijd nog een hottub in je tuin zetten. Het ziet er stoer uit en je past er vaak met veel mensen in. Er worden de laatste tijd steeds meer hottubs verkocht. Op de foto’s hier onder zie je hoe gezellig het buiten kan zijn in de herfst. Het is eventjes wat werk misschien maar ik weet zeker dat je er dan veel plezier van zult hebben!

herfstbuiten herfstbuiten2 herfstbuiten3 herfstbuiten4 herfstbuiten5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider