Leuke brievenbussen

Leuke brievenbussen

Ik heb er eigenlijk niet zo bij stil gestaan, maar eigenlijk is je brievenbussen het visitekaartje van je huis. Het is vaak een best opvallend item in je tuin of bij je voordeur, maar veel aandacht besteden we er vaak niet aan. Daarom heb ik besloten om een nieuwe brievenbus aan te schaffen, of om er zelf eentje te maken. Het is natuurlijk wel heel erg gaaf als je je eigen brievenbus hebt gemaakt. Het grappige is dat we in alle landen hele andere brievenbussen hebben. Wat hier in Nederland standaard is, is in Frankrijk helemaal niet zo gewoon. Het is daarom leuk om juist een brievenbus te nemen die heel origineel is, of die juist in een ander land heel populair is en hier nog nieuw.

Ik vind de brievenbussen die in Amerika veel voorkomen bijvoorbeeld heel erg gaaf. Een voorbeeld daarvan kun je zien op de eerste afbeelding. Maar het is ook erg leuk om gewoon zelf een super gave houten brievenbus te maken en daar bijvoorbeeld een patroon in te snijden of branden. Het nadeel is dan alleen wel dat je kans hebt dat je post nat wordt.

Een brievenbus moet natuurlijk wel je post en je pakjes kunnen beschermen. Daarom zijn veel brievenbussen erg duur en is het moeilijk om een goed exemplaar te maken, maar het kan natuurlijk wel! Er staan veel handleidingen op internet zodat je gewoon een stappenplan kunt volgen.

brief2 brief3 brief4 brief5 brief6 brief7 bief

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider