Moderne strakke badkamers

Moderne strakke badkamers

Niet alleen woonkamers kunnen in een bepaalde interieurstijl worden ingericht. De verschillende interieurstijlen zijn vaak op alle kamers van het huis van toepassing, zo ook op de badkamer.

Bijna elke interieurstijl kan in de badkamer worden gebruikt, maar de ene stijl doet het beter in de badkamer dan de andere. Zo zien we de laatste tijd veel landelijke badkamers met veel hout en andere natuurlijke materialen, maar een industriële badkamer of een vintage badkamer komt aanzienlijk minder voor.

En van de meest populaire stijlen voor de badkamer is de moderne stijl. Mensen willen toch graag dat de badkamer schoon en fris is, en deze minimalistische, strakke stijl past hier erg goed bij.

Een moderne badkamer herken je door de strakke lijnen en rechte vormen van bijvoorbeeld de voorzieningen in de badkamer zoals het bad, de douche of de wasbakken. Wanneer je in de badkamer kiest voor strak vormgegeven voorzieningen krijgt de badkamer al meteen een moderne uitstraling.

Ook qua kleur is een moderne badkamer minimalistisch, in badkamers met deze stijl vind je vaak geen felle, opvallende kleuren maar juist kleuren zoals zwart en wit. Net als de kleuren zijn ook de accessoires in een moderne badkamer minimaal, het mooiste is ook om alle losse spullen in kastjes op te bergen.

moder moder1 moder2 moder3 moder4

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider