Bijzondere vloerkleden

Bijzondere vloerkleden

Het lijkt vaak alsof een kamer niet compleet is zonder een tapijt. Zodra je een tapijt toevoegt verandert de hele kamer. De kamers zien er plotseling helemaal anders uit. Er zijn een heleboel bijzondere en opvallende tapijten waar je uit kan kiezen. Je verandert zo erg snel de stemming in huis. Sommige spelen met vormen en maten en andere tapijten hebben juist heel opvallende kleuren of printjes.  Hieronder hebben wij wat verschillende tapijten op een rijtje gezet die echt een eye-catcher zijn.

vl2 Dit is een leuk tapijt voor bijvoorbeeld in de kinderkamer. Door de kleuren en het omhoogstaande tapijt zullen de kinderen er veel plezier van hebben.

vl3 Als je hele kamer al rode, blauwe en gele tint heeft kan dit tapijt er prima bij. Door de grote ruimte ziet het er niet te druk uit.

vl4Dit tapijt is één en al levendigheid en kleur. Dit past prima in een erg modern huis.

vl5Deze postzegel vonden wij ook echt een heel leuk idee. Kijk eens hoe mooi de accessoires erop afgestemd zijn.

vl7 Exif_JPEG_PICTUREHet lijkt net echt! Maar het is toch echt een tapijt. Dit is een erg leuk idee voor in de hal, je gasten zullen vast en zeker twee keer kijken als ze dit zien.

vl10 vl9 vl8 vl6 vl1Je ziet nu zelf hoeveel verschillende tapijten er zijn en hoe leuk ze kunnen zijn in het interieur. Durf jij het zelf ook aan?

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider