Moderne slaapkamer inrichting

Moderne slaapkamer inrichting

Strakke lijnen, klassieke kleurenpaletten en een fashion-forward uitstraling. Wie waardeert een moderne slaapkamer nou niet? Van fris beddengoed tot een goed georganiseerde kast, er is iets luxueus en elegants aan een kamer wat verfijning en stijl uitschreeuwt. Maar waar begin je precies bij de inrichting van een moderne slaapkamer. Wij hebben wat ideeën om je kamer zo om te toveren.

white-bedroom-decor

Blijf weg van de franjes en chaotische printjes. Kies bijvoorbeeld voor iets straks en scherps. Als het gaat om kleur kan je gewoon je eigen favoriete kleur kiezen.

night-stand-needs

Twee dezelfde nachtkastjes aan beiden zijden van het bed straalt orde uit. Zorg ervoor dat je wel kastjes koopt met een eigentijdse uitstraling en niet saaie.

bedroom-lamp

We hebben allemaal een lamp nodig in de slaapkamer. Het zou een staande lamp kunnen zijn in de hoek, of een kleine op de nachtkastjes. Wat voor één het ook is, het moet een chique uitstraling hebben. Een mooie architecturale lamp is daar perfect voor. Blijf weg van de traditionele huislampen, maar kies eens voor iets interessanter.

painted-birsk

Je hebt geen collage nodig op de muur. Vind in plaats daarvan een mooi groot stuk kunst om tegen het hoofdeinde te hangen. Door het boven het bed te hangen trek je gauw de aandacht naar het mooie moderen bed.

simple-bedroom-decor

Een van de belangrijkste dingen dat een slaapkamer afmaakt is de organisatie. Alles heeft een goede plek nodig om de frisse, opgeruimde uitstraling te behouden. Zorg ervoor dat je een goede kast hebt, op basis van wat je kwijt moet.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider