Romantische slaapkamer

Romantische slaapkamer

Een romantische slaapkamer is altijd fijn, het hele jaar door. Het voordeel van een romantische slaapkamer is ook dat je het makkelijk kunt creëren. Veel mensen denken bij een romantische slaapkamer vooral aan roze met rood en veel hartjes. Dat is leuk, maar dat hoeft niet altijd. Je kunt een romantische slaapkamer ook makkelijk op een andere manier inrichten. Een romantische kamer is eigenlijk altijd gezellig en heeft leuke accessoires. Vooral fijne zachte accessoires zoals een schapenvacht, een lekker dekentje en mooie kussens. Op de eerste foto hier onder zie je bijvoorbeeld een super mooie lamp van wol, dat is pas romantisch en lekker zacht!

Als je wel roze wilt gebruiken bij je inrichting, maar het niet te zoetig wilt kun je handige combinaties maken. Je zou bijvoorbeeld je kamer wit met grijs kunnen maken en dan een paar roze accessoires zoals een krukje, een nachtkastje en je kussens. Mooie schilderijen en foto’s passen ook goed bij een romantische kamer. Je kunt er nog een extra romantisch tintje aan geven door gebruik te maken van vintage meubels en accessoires. Een oude poster is bijvoorbeeld heel erg leuk om aan de muur te hangen. Het staat vaak ook mooi om een houten plank boven je bed te hangen met romantische of gezellige foto’s.

Het licht in een kamer bepaalt voor een groot deel hoe romantisch het is. Maak dus vooral gebruik van gezellige lampjes, kaarsjes, kaarsenhouders en andere vormen van licht. Dat zorgt voor veel sfeer en lampjes zijn het hele jaar door leuk. Nu de donkere dagen zijn aangebroken is het extra gezellig.

romantisch romantisch2 romantisch3 romantisch4 romantisch5 romantisch6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er is 1 reactie op dit blog