Glazen kasten

Glazen kasten

Waarschijnlijk is iedereen zich wel bewust van het feit dat kleuren het huis een bepaalde sfeer geeft. De ene kleur zorgt ervoor dat de kamer warmer oogt, de andere laat de kamer juist weer ruimer lijken. Maar niet alleen kleur kunnen iets doen voor de sfeer in huis, ook verschillende materialen dragen hieraan bij.

Een van de meest gebruikte materialen voor in huis is hout, veel meubels zoals tafels en kasten worden van dit materiaal gemaakt. Hout geeft de kamer vaak een huiselijke sfeer maar kan ook heel robuust overkomen, dit ligt aan het soort hout. Een ander materiaal dat echt een bepaalde sfeer creëert in een ruimte is beton, beton geeft de ruimte iets stoers en industrieels. Maar het artikel van vandaag gaat niet over houten of betonnen kasten, we gaan het vandaag hebben over glazen kasten. Net als alle andere materialen straalt glas ook een bepaalde sfeer uit, glazen kasten zien er chique en luxe uit en geven het huis ook deze uitstraling.

Er zijn verschillende soorten glazen kasten. Er bestaan kasten die helemaal gemaakt zijn van glas maar ook kasten waarbij glas een hoofdrol speelt maar er ook gebruik wordt gemaakt van andere materialen. Het leuke aan een glazen kast is dat je de binnenkant ziet. Wat je in de kast zet draagt dus iets bij aan het interieur, hier kan je goed gebruik van maken door de kast leuk te stylen.

kast

kast1

kast2

kast3

kast4

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider