Zwarte slaapkamer

Zwarte slaapkamer

Bij kleuren voor de slaapkamer denken mensen al vaak aan basic kleurtjes zoals beige, grijs, wit en donkerblauw. Deze kleuren zijn erg populair in de slaapkamer en staan ook mooi, maar dit betekent niet dat je geen andere kleur kunt gebruiken voor in de slaapkamer.

Weinig mensen zullen meteen aan zwart denken als ze denken aan een (nieuwe) kleur voor in de slaapkamer. In onze kledingkast vinden we zwart allemaal erg mooi en klassiek, maar op het gebied van interieur denken we heel anders over deze kleur. Zwart wordt nog vaak geassocieerd met donker, onveilig en griezelig. Ook zijn veel mensen bang dat zwart in de slaapkamer de ruimte optische veel kleiner zal laten lijken. Zwart kan de kamer kleiner laten lijken, maar griezelig is de kleur zeker niet.

De hele slaapkamer zwart schilderen en alleen maar zwarte meubels gebruiken is geen goed plan, maar dit geld voor elke kleur. Het is verstandig om zwart af te wisselen met een lichte kleur. De combinatie van zwart met wit is enorm populair en ook een prima keuze voor in de slaapkamer. Heel mooi is ook om zwart te combineren met goud, dit zorgt voor een hele luxe sfeer in de slaapkamer.

zwsl zwsl1 zwsl2 zwsl3 zwsl4

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider