Interieur WC

Interieur WC

Bij een nieuwe inrichting denk je waarschijnlijk aan je woonkamer, slaapkamer of misschien wel aan de keuken. Waar de meeste mensen eigenlijk niet aan denken, is de wc. De wc is een plek die vaak vergeten wordt bij het inrichten. Een badkamer is dan wel weer steeds populairder aan het worden maar de wc blijft toch wel vaak het kleine vergeten kamertje. Niet bij iedereen, want er staan hartstikke leuke voorbeelden op internet zoals je hier onder kunt zien.

De wc zelf is natuurlijk het belangrijkste. De wc moet netjes, fris en schoon zijn. Maar de ruimte er om heen kan ook wel wat gezelligheid gebruiken. Je hoeft er niet meteen een hele moderne dure kamer van de maken, maar een paar grappige en leuke dingetjes kunnen het al veel leuker maken. De kleur van de muren bijvoorbeeld. Gooi er een lekker behangetje in of een mooie kleur verf. Dan plaats je een mooie spiegel en andere leuke accessoires. Dat zijn meestal handdoeken, een zeeppompje een mand of doosje voor de extra wc rollen en misschien wel een klein kastje. Het hangt er natuurlijk maar net van af hoe groot je wc is.

Op de afbeeldingen hier onder zie je allemaal leuke en vooral originele ideeën. De wc rol houder kan bijvoorbeeld ook gewoon een tak met een vogeltje zijn!  Of de muur een krijtbord waar mensen leuke boodschappen op kunnen schrijven voor de volgende gebruiker. Je wc hoeft dus echt geen saaie witte ruimte te zijn met alleen maar de nodige spullen. Maak er iets leuks van!

wc wc2 wc3 wc4 wc5 wc7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er is 1 reactie op dit blog