Karaf als decoratie

Karaf als decoratie

Er is bijna geen een voorwerp dat niet ter decoratie kan worden gebruikt. Tegenwoordig zetten mensen de raarste dingen neer op het bijzettafeltje en zelfs hele alledaagse dingen worden als decoratie gebruikt. Want als opgezette duiven als decoratie worden gebruikt, waarom kan een typemachine dan niet ter decoratie in een vintage interieur staan of een metalen letter als decoratie in een industrieel interieur.

Als je aan decoratie denkt, denk je waarschijnlijk niet direct aan een karaf. Karaffen worden meestal gebruikt om wijn of sterke drank in op te bergen. Tegenwoordig zijn er karaffen in enorm veel verschillende soorten en vormen. Voor elke interieurstijl is er wel een karaf te vinden. Er zijn ouderwetse karaffen met een vintage uiterlijk, karaffen met Marokkaanse versieringen, karaffen met moderne vormen en nog veel meer. Veel mensen zetten een of meerdere karaffen op een mooie schaal of een mooi dienblad op een bijzettafel.

Karaffen worden normaal gesproken gebruikt voor drank, maar dit betekent niet dat er niks anders in een karaf gestopt kan worden. Karaffen kunnen bijvoorbeeld ook worden gevuld met badschuim of shampoo en in de badkamer worden neergezet ter decoratie.

Bekijk hieronder een paar voorbeelden van hoe karaffen worden gebruikt als decoratie in het interieur.

karaf

karaf1

karaf2

karaf3

karaf4

karaf5

 

Beeld: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider