Hemelbedden

Hemelbedden

Als je opzoek bent naar een romantische slaapkamer, is een hemelbed zeker een goeie toevoeging. Het is eigenlijk best makkelijk te realiseren, want je kunt het al voor elkaar krijgen met een klamboe. Met een klamboe kun je voor een hele gezellige sfeer zorgen, vooral als je er ook nog lampjes in hangt. Er zijn ook hele hemelbed stellages te koop die je om je bed kunt zetten. Compleet met gordijnen en plafond. Op de afbeeldingen hier onder zie je een paar super leuke voorbeelden. De ene is natuurlijk wel net even iets luxer dan de ander, maar het gaat om het zelfde principe.

Door een hemelbed in je kamer te zetten wordt meteen je hele kamer heel anders. Het wordt romantisch en veel knusser. Dat effect krijg je trouwens ook als je in je bed ligt. Het geeft een beschermd en een gezellig gevoel. Een hemelbed kun je trouwens het beste in een grote ruimte zetten omdat het wel een groot deel van je kamer vult.

Je kunt een hemelbed wel in een wat kleinere ruimte zetten, maar dan lijkt je kamer wel snel kleiner.  Als je gaat voor een hemelbed, is het ook handig om voor een lichte kleur te gaan. Wit, roomkleur of lichtgrijs is de beste keuzen voor een hemelbed. Op deze manier blijft je kamer toch een beetje luchtig en lijkt het geheel niet zo massief.

hemelbed6 hemelbed5 hemelbed4 hemelbed3 hemelbed2 hemelbed

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider