Ikea Challet II Collectie

Ikea Challet II Collectie

Er zijn heel veel collecties als het gaat om trends van dit seizoen. Maar sommigen bereiden zich liever voor op de koude dagen die steeds dichterbij komen. Dat kan ook prima met die nieuwe collectie van de Ikea. Dankzij deze limited edition collectie waan je je in een winters chalet zonder ervoor hoeven te klimmen.

Deze collectie bevat dingen van de woonkamer tot in de keuken. Je hebt dus makkelijk je hele huis winter klaar met alleen deze collectie. Het rendier is toch vaak wel het populairst in de winter en daarom kan deze natuurlijk niet ontbreken. Ze zijn te zien op bekers, borden, linnengoed en kussens. De collectie straalt echt rust uit met de kleuren wit en grijs. Plaids en mokken met chocolademelk zullen de koude winterdagen aangenamer maken. Natuurlijk is de sfeer ook altijd op en top in de winter, daarom hebben ze ook hoge kandelaars.

Vanaf 24 november is deze collectie te shoppen in de winkels van Ikea. Online is deze collectie jammer genoeg niet te verkrijgen. Als je echt iets wilt hebben van deze collectie moet je er vroeg bijzijn, want het blijft een limited collectie. We hebben hieronder de foto’s van de collectie. Wij kunnen eigenlijk niet wachten tot het weer winter is!

01_header 01_SOLROK_kussens 02_SOLROK_kommen 03_SOLROK_beddengoed 05_SMAKLOS_kandelaar CloseUP_02_143_b_cmyk CloseUP_02_200_b_cmyk CloseUP_02_211_b_cmyk CloseUP_03_301_cmyk CloseUP_03_394_b_cmyk CloseUP_04_189_cmyk CloseUP_04_327_cmyk CloseUP_024_cmyk CloseUP_188_cmyk

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider