Winter kleuren

Winter kleuren

Veel mensen denken dat de kleur wit alleen kan worden gebruikt in de zomer of dat het een zomerkleur is. Als je zelf ziet wat voor indruk wit kan geven in een kamer dan weet je zeker dat je deze kleur wilt gebruiken de gehele winter periode. En het is ook best logisch, want in de winter is het grijs en grauw binnen en dan heb je natuurlijk wel wat ‘licht’ nodig. In dit artikel laten we zien hoeveel verschillende tinten wit je kan gebruiken in een interieur en wat het met een ruimte kan doen.

Er zijn altijd veel mogelijkheden als het gaat het mixen en matchen van tinten wit als het aankomt om de meubels en de vloeren. Je kan dus denken aan ivoorwit, crème, gebroken wit, parelmoer, mat en glanzend. In een woonkamer kan je bijvoorbeeld kiezen voor kussens in gebroken wit, met een andere kleur bank en dan kan je daaromheen de andere meubels weer in andere soort wit aanschaffen.

Als je echt eens iets anders wilt in je huis kan je kiezen voor witte stenen muren. En dan hebben we het niet over bakstenen, maar over gemetselde muren. Dit geef het huis een chalet uitstraling en dat is natuurlijk erg sfeervol in de winter.

wit wit1 wit2 wit3 wit4

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider