Inrichting hal en gang

Inrichting hal en gang

De hal of de gang is huis wordt eigenlijk altijd een beetje vergeten bij de inrichting. Het is vaak een verloren plek waar veel meer van gemaakt kan worden. Er zijn namelijk heel erg veel mogelijkheden voor een hal. Het hangt er natuurlijk wel van af hoe groot het is, maar voor iedere maat is een leuke inrichting te vinden. Een mooie kapstok moet eigenlijk altijd wel in een gang hangen. Dan kunnen de jassen en tassen daar netjes hangen. Het is bijvoorbeeld ook erg handig en leuk om een extra plank op de kapstok te maken. Daar kun je dan manden op zetten voor mutsen en sjaals. Je zou er zelfs een bankje onder kunnen zetten. Op de eerste afbeelding zie je hoe leuk dat kan zijn.

Planten in de gang staan ook altijd gezellig. Er moet dan wel genoeg licht zijn, maar meestal is dat er wel in een hal. Je haalt dan eigenlijk nog een stukje tuin naar binnen. Je kun ook iets kleinere plantjes op een kastje zetten. Een kastje in een hal is een leuk en praktisch meubel dat je eigenlijk ook niet kunt missen. In een hal kun je ook leuke dingen doen met de muur. Je kunt zelfs een hele muur schilderen met schoolbordverf zodat je er leuke boodschappen op kunt zetten. Het geeft meteen een hele levendige en creatieve indruk en het is super makkelijk!

Een mooie mat met een gezellig kleed past ook goed in een gang. Als je een lang kleed neemt, lijkt je hal ook nog langer en dat is vaak wel een voordeel. Er zijn dus genoeg opties om deze vergeten plek in te richten en te decoreren!

hal hal2 hal3 hal4 hal5 hal7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider