Inrichting logeerkamer

Inrichting logeerkamer

Als er logees komen, is het wel belangrijk dat ze zich thuis voelen. Een leuke en gezellige logeerkamer is daarom wel belangrijk. Ze moeten hun spulletjes kwijt kunnen en zich lekker kunnen terugtrekken. Fijn slapen is natuurlijk ook belangrijk. Om je te kunnen thuis voelen moet je je spullen kunnen opbergen en kunnen relaxen. Er zijn dus een paar belangrijke dingen waar je rekening mee moet houden als je een logeerkamer gaat inrichten. Het is handig om een logeerkamer eerst zo basic mogelijk te houden en het dan aan te kleden met gezellige accessoires. Op deze manier is het overzichtelijk, netjes maar toch sfeervol.

Je zou bijvoorbeeld kunnen werken met aarden tinten als basis. Aarden tinten zijn rustgevend en je kunt er van alles bij combineren, hartstikke handig dus. Op de tweede afbeelding zie je een erg goed voorbeeld van een fijne logeerkamer. Het is gezellig, uitnodigend maar niet te rommelig. Mensen voelen zich vast snel thuis hier.

Bij de inrichting zijn de belangrijkste dingen een bed, een kast en een eventuele bank als daar genoeg ruimte voor is. De logee of logees kunnen hun spullen goed kwijt en ook nog even lekker zitten op een bank in plaats van hun bed. Dat geeft altijd een huiselijke sfeer.

logeer logeer2 logeer3 logeer4 logeer5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider