Romantische slaapkamer tips

Romantische slaapkamer tips

Als je het geluk hebt om een partner in je leven te hebben zou de slaapkamer de plek moeten zijn van de ultieme romantiek. Je wilt daarom een energie creëren die ontspannen en comfortabel is, maar op hetzelfde moment ook gevuld is met liefde en genegenheid.

Wij hebben hier vijf tips om de ideale romantische slaapkamer te creëren.

ca9aba253dd380c3d1f958bd8917aa3cDoor zijde toe te voegen in de slaapkamer creëer je op een makkelijke manier een romantische, sensuele sfeer. Zijde ziet er niet alleen luxe uit, maar zo voelt het ook. Je hoeft niet perse te kiezen voor een zijden deken, gordijnen zijn ook erg mooi.

bedroom-lighting-romatic-mode

Belichting is erg belangrijk in de slaapkamer. Kies niet voor verlichting aan het plafond, dit geeft een te frisse look. Kies voor sfeerlicht met een zachte, warme look.

subtile-decor

De kleuren die je gebruikt in de slaapkamer zijn ook erg belangrijk voor de sfeer. Zorg ervoor dat je een subtiel en licht kleurenpalet. De handigste tip hiervoor om te kijken naar de kleuren van een ijspalet. Zij gebruiken meestal de kleuren vanille, aardbei en chocola.

bedroom-roses

Rozen worden natuurlijk al lange tijd geassocieerd met romantiek. De keuze voor neppe of natuurlijke bloemen is geheel aan jou. De kleur roze of rood zou romantischer zijn dan gele rozen (ook al zijn deze ook erg mooi).

hawaii-bedroom

Een opvallend bed kan de slaapkamer makkelijk naar een hoger niveau brengen. Immers is uw bed het meest opvallende kenmerk in de slaapkamer en het heeft een enorme impact op de sfeer. Er zijn veel opvallende bedden die prachtig zouden staan in een romantische slaapkamer, maar niks verslaat het hemelbed. Het straalt luxe en romantiek uit.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er is 1 reactie op dit blog
  1. Michaela op 10:29 am

    Die eerste kamer is echt prachtig, zijde is inderdaad een goede tip voor een romantische slaapkamer!