Houten dienbladen

Houten dienbladen

Dienbladen zijn echt onmisbaar in je huis. Je kunt ze overal neerzetten voor de sier, maar ze zijn ook gewoon zo handig. Het leuke van dienbladen is dat ze eigenlijk in elke kamer passen omdat je er van alles op kunt zetten. Zelfs in de badkamer zou je een dienblad kunnen plaatsen met lekkere badolie. Een dienblad voor bij de bank is eigenlijk de meest gebruikte optie. Het is al helemaal handig als je een bijzettafeltje of een kruikje hebt waarbij de bovenkant van stof is. Kopjes vallen dan snel om en het is niet fijn als je tafeltjes steeds vies worden. Sommige dienbladen kun je gewoon laten staan omdat ze er zo mooi uit zien. Dat is het geval bij houten dienbladen.

Een mooi voorbeeld is een plakje van een boomstronk. Een dun plakje boom kan prima functioneren als dienblad en het staat echt heel erg gaaf. Hier onder zie je daar voorbeelden van. Deze dienbladen kun je in woonwinkels kopen, maar als je toevallig iemand kent met een boerderij en een zaag ben je ook snel klaar. Andere houten dienbladen zijn ook erg gaaf. Vooral de schattige met opstaande randjes en hartjes als greep. Deze dienbladen kun je vaak zelf ook nog schilderen zodat je helemaal je eigen stijl kunt toepassen. Het is ook altijd een leuk idee voor een cadeautje.

Als je je tafel een beetje leeg vindt, kun je daar ook een groot dienblad op plaatsen. Daar kun je een mooie theepot met een suikerpotje en een kannetje op zetten. Als je geen theedrinker bent, zijn kaarsen ook altijd leuk voor op een dienblad. Dan heb je ook nog leuke sfeerverlichting.

blad blad2 blad4 blad5 blad6 blad7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er is 1 reactie op dit blog
  1. Kim op 12:17 pm

    Super mooie foto’s, vooral nummer 1, 2 en 5! Ik hou echt van hout in een interieur. Geeft zo’n lekker warm gevoel!