Mooie kandelaars

Mooie kandelaars

De winter komt eraan en dat betekent dat de kaarsjes weer massaal op tafel komen. Met een appel-kaneel geurkaars heb je meteen na het aansteken een herfstige sfeer in de woonkamer te pakken. Geurkaarsen zitten vaak in een grote pot die al mooi van zichzelf is, maar andere kaarsen kun je leuk maken door een leuke kandelaar te gebruiken. Voor waxinelichtjes zijn er ook hele leuke houders te koop.

Wil je de woonkamer een leuke winterse sfeer geven? Dan is een kandelaar of theelichthouder kopen een hele goede start!

Manzanita Candelabra, silver $99
Met deze kandelaar heeft de woonkamer zonder twijfel meteen een winterse sfeer. De zilveren kandelaar heeft ook een luxueuze uitstraling. Helemaal mooi is om net als de foto de ruimte er omheen ook leuk te combineren.

 

Wooden Tripod Antler Candle Holder, $24 – $29
Deze houten kandelaar heeft niet alleen een bijzondere uitstraling maar past ook nog eens perfect in een landelijk of Scandinavisch interieur. Hout is een heel populair materiaal op dit moment en zie je ook vaak terug in decoraties. Met deze kandelaar is jouw woonkamer weer helemaal volgens de laatste trends.

Crystal Votive holders, $69 – $79
Deze theelichthouders vallen natuurlijk eigenlijk niet onder de categorie kandelaars, maar ze waren te mooi om ze niet te laten zien. De theelichthouders zijn gemaakt van echte edelstenen zoals amethist en natuurlijke kwarts.

 
Mooie kandelaars

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider