Bijzondere trappen

Bijzondere trappen

Als je aan een opvallend en gaaf deel in je huis denkt, denk je waarschijnlijk niet meteen aan je trap. Eigenlijk kun je van een trap echt iets heel moois maken, je moet er maar net opkomen. Sommige trappen zijn hele kunstwerken. De meeste mensen hebben gewoon een standaard trap in hun huis. Misschien heeft die van jou een opvallend kleurtje of een schattig printje, maar je kunt er veel meer mee dan dat! Hoe gaaf is het om van je trap dé eyecatcher te maken. Als je even geen inspiratie hebt, kun je altijd eventjes op de afbeeldingen hier onder kijken.

Vooral de eerste trap is een voorbeeld van iets dat echt te realiseren valt. Sommige trappen zijn gewoon te moeilijk of te duur om na te maken, maar dit valt best mee. Het is vooral zo leuk dat de rest van de kamer erg rustig is, maar dat de kleur geel wel weer terug komt in andere meubels. Ook wordt er gebruik gemaakt van een mooie combinatie. Namelijk hout met staal. Dat is een erg populaire combinatie de laatste tijd.

Ook de trap op de derde afbeelding is erg gaaf en zeker niet onhaalbaar voor in een doorsnee huis. De trap is van hout en bestaat uit allemaal kleine planken met ruimtes er tussen. Deze ruimtes zijn opgevuld met boeken en cd’s. Deze items worden dan niet echt meer gebruikt gelezen en geluisterd maar dat is juist het leuke ervan. Wie heeft er nu niet een zolder vol met oude boeken en cd’s. Op deze manier kun je er een kleurrijk en hip geheel van maken.

boekentrap

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider