Hoekbanken

Hoekbanken

Hoekbanken zijn reuze handig in woonkamers. Het hele gezin kan erop en niemand zit elkaar in de weg. Of je nou kort of lang bent, dik of dun, je past erop of erin.

Je hebt diverse modellen van dit soort bankstellen. Natuurlijk zijn ze er ook in alle kleuren.

Kijk naar de ruimte waar jij je hoekbank wilt hebben. Hoek banken staan knus als je echt gebruik maakt van die hoek. Het mooiste is als je die hoek echt als scheiding gebruikt om echt aan te geven dat daar de zithoek is en aan de andere kant de rest van de woonkamer. Zo heb je een mooi hoekje. Kleed dit hoekje aan door een vloerkleed te leggen die lekker zacht is, een mooie salontafel erop, vaasje met bloemen en klaar is kees. oh, en vergeet de kaarsen niet.

De bank je aankleden met leuke kussens en wat dekens. Hou alles in dezelfde kleur voor een rustig effect. Tenzij je houdt van kleur.

Natuurlijk kan je de bankstellen ook gewoon midden in de kamer zetten. Dan is het een echte eyecatcher. Het lijkt ons alleen niet zo heel handig. Bij sommige bankstellen zit er ook nog eens een losse poef-achtige bank bij. Deze kan je vaak los ergens erbij plaatsen of totaal ergens anders in de woonkamer. Kijk wat leuk staat en wat het handigst is.

 

hoekbanken

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er zijn 2 reacties op dit blog
  1. All op 7:57 am

    Waar vind ik bovenstaande grijze hoekbank 1e foto?
    Precies wat ik zoek.
    Mvg A.kolkman