Bed met opbergruimte

Bed met opbergruimte

Heb je ruimte te kort? Dan is dit de perfecte oplossing. Je kunt gewoon een bed nemen met opbergruimte. Je denkt dan misschien meteen aan een heel lelijk lomp gevaarte, maar dat hoeft het zeker niet te zijn. Er zijn veel creatieve manieren om je ruimte te benutten en dit is er eentje van. Je kunt gewoon zelf aan de slag gaan en je bed multifunctioneel maken, of je kunt gewoon een super handig bed kopen waar bijvoorbeeld lades in zitten. Dat kan er echt heel erg mooi uitzien.

Hier onder staan een paar afbeeldingen van bedden die een opbergruimte hebben. Sommige zijn alleen handig en zien er voor de rest normaal uit, maar je kunt ook voor de speciale versie kiezen. Het is bijvoorbeeld ook heel erg gaaf om gewoon een kast en een bed in één te hebben. Het ziet er gezellig uit maar het is ook vooral erg handig. Een voorbeeld van zo’n bed zie je op de twee laatste afbeeldingen hier onder.

Je kunt natuurlijk ook gewoon je bed op een kastje bouwen. Een voorbeeld daarvan zie je op de eerste afbeelding. Dat is ook nog eens gezellig, omdat je zo een mooi afgebakend slaapplekje krijgt. Het is natuurlijk al helemaal leuk dat je ook nog eens met een klein trappetje naar boven moet. Het is in ieder geval wel origineel. Dan is er ook nog de onzichtbare versie. Je kunt een bed kopen met grote lades er onder zie je eigenlijk niet ziet. Altijd handig voor als je kamer al snel een beetje rommelig wordt.

bed-met-opbergruimte

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider