Olie lampen

Olie lampen

Olie lampen zijn super relaxed om in je slaapkamer, woonkamer, badkamer of buiten te hebben. Je kan er ook een geurtje bij doen waardoor het lekker gaat ruiken.

Het heel rustgevend en zen. Perfect om buiten te hebben in zomer. Je kan dan tot laat buiten zitten en naar de sterrenhemel kijken, onder het genot van een hapje en een drankje. Plus deze olielampen erbij. Is dat niett fantastisch? Ons lijkt dat heerlijk!

Olielampen staan ook nog eens super mooi. Vaak zijn ze een beetje oud-achtig en geven ze zo’n versleten look. Dit is enorm mooi voor buiten. Voor binnen daarentegen is het mooier als ze strakker en sierlijker afgewerkt zijn. Je moet wel voorzichtig zijn, want ze zijn altijd van glas. Dus als dat één valt, is het wel meteen kapot.

Het zijn vrij ouderwetse lampen die je vroeger overal zag staan. Je steekt ze aan met een vuurtje. Er moet wel olie is zitten, want anders blijft de lamp niet branden. Vrij logisch. Bij de hangende olielampen moet je oppassen dat er niks uitvalt terwijl hij aan staat en brandt.

Het geeft een enorm mooi effect als de lamp zelf een kleurtje heeft. Doordat het van glas is, schijnt het licht zachtjes door. Daar het kleurtje erbij, dat effect is schitterend mooi.

olielampen

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider