Koperen lampen

Koperen lampen

Koperen lampen, eigenlijk zie je ze nog nergens. Erg jammer, want koperen lampen zijn juist erg uniek en bijzonder. Met iets in koper haal je schoonheid in huis en dat kan dus een koperen lamp zijn.

Koper is een tijdje uit het interieur geweest totdat Tom Dixon een lamp ontwierp met een mooie koperen buitenkant. Met zijn lamp die Coppershade heeft zette hij meteen een trend. Door de dwarsdoorsnede van de lamp krijg je een mooi lichteffect. Je hebt ook lampen die aan de binnenkant koper hebben en aan de buitenkant gewoon een andere kleur of decoratie. Deze koperen lampen komen in verschillende soorten modellen. Ze komen in hanglampen maar ook in staande lampen.

Koperen lampen zijn erg speciaal. Ze hebben iets klassieks, vintage en ze zijn vooral erg stijlvol. En ze passen bij elk soort interieur stijl. Je kan deze koperen lampen overal hangen, boven de eettafel, in de woonkamer of in de keuken.

Wij hebben de allermooiste lampen op een rijtje gezet zodat je zelf kan kijken welke jij het mooist vindt. Deze lampen kan kopen op onder andere fonq.nl, wehkamp.nl en beslist.nl. Deze lampen zijn niet erg goedkoop, maar ze zijn zeker de moeite waar. Het geeft je huis echt een extra tint.

koperen-lampen

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider