Raam bank

Raam bank

Bankjes in het raam, erg Amerikaans. In Nederland is het nog niet erg bekend. Je ziet het niet bij veel mensen, daarom is het nog best origineel. Wat het precieze woord is voor dit idee weten wij niet zo goed. Dus we houden het op een raambankje.

Je moet ervoor zorgen dat ten eerste, je vensterbank wat lager is en ten tweede dat het stevig genoeg is om op te zitten. Het is echt heel gemakkelijk om zelf een raambank te maken. Zorg dat je wat platte zitkussen hebt, hoeveel ligt eraan hoe groot de bank wordt, wat kussen om tegen aan te leunen en eventueel een dekentje. Je zou ook een soort kastje kunnen kopen die stevig genoeg is om op te zitten. Dat is ook een perfect alternatief.

In welke kamer je deze raambank wilt plaatsen maakt ook helemaal niet uit. Het kan letterlijk overal. De bedoeling van deze raambanken zijn voornamelijk om jezelf terug te trekken. Een boekje lezen met een kopje thee of koffie is hier de perfecte plek voor.

Natuurlijk is het wel bekend waar je kussen en dekens enz. kan kopen. Toch wilden we er even bij vermelden dat we laatst bij fonq.nl wel erg leuke kussen gezien hebben.

Wij hebben hieronder veel leuke ideeën voor de raambanken op een rijtje gezet.

raambank

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider