Bruin leer

Bruin leer

Leer is een veelgebruikt materiaal, en niet alleen op het gebied van mode. Ook in het interieur wordt leer veelvoudig gebruikt als bekleding van stoelen en bankstellen. Leer blijft langer mooi dan een stoffen bank en raakt minder snel beschadigd. Ook zijn vlekken beter uit een leren bank te krijgen dan uit bank met een stoffen bekleding. Maar een leren bank kies je natuurlijk niet alleen omdat hij praktisch is, maar ook vooral omdat je het heel mooi vindt.

Zwart leer kan soms nog wel een kil en donker overkomen. Wil je graag een zachtere, warme woonkamer, kies dan voor bruin leer. Bruin leer oogt net iets zachter dan de zwarte variant en geeft het interieur een warmere look. Bruin leer is mooi in combinatie met de kleuren als wit, geel, zwart, rood en geel. Ook is de combinatie van bruin leer een etnische prints, accessoires van natuurlijke materialen en planten altijd goed.

Bruin leer staat mooi in verschillende interieurstijlen. In een basis interieur, een industrieel interieur, een natuurlijk interieur en een landelijk interieur komen leren meubels het beste tot hun recht. Zit jij er aan te denken om een bruin leren bank aan te schaffen, maar twijfel je nog een beetje over het combineren? Bekijk dan hoe de banken in de foto’s hieronder gecombineerd zijn.

leer

leer1

leer2

leer3

leer4

leer5

 

Bron: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider