Grote vazen decoratie

Grote vazen decoratie

Vazen zijn gemaakt voor één doel en dat is natuurlijk om bloemen in te doen. Maar toch kan je grote vazen (de kleine natuurlijk ook) gebruiken als decoratie. Denk bijvoorbeeld aan de vazen die je altijd in kantoren ziet staan. Zo nu en dan zit er een plant in, maar je hebt vast ook wel vaak genoeg gezien dat ze puur werden gebruikt als decoratie. En ook al zaten er wel planten of bloemen in, als je een grote opvallende vaas gebruikt wordt het snel gezien als decoratie. En dat is nou eenmaal omdat het zo mooi bij de rest van het interieur past.

JE hebt natuurlijk ook nog kleinere vazen die je vaak ziet staan in het raamkozijn of ergens op een tafel. Deze zijn vaak van glas en niet langer dan je onderarm. Je kan het al bijna raden, hier zitten vaak steentjes, nep bloemen of decoratie takken in. Je komt ze ook nu en dan tegen als tafeldecoratie op bijvoorbeeld een bruiloft of een ander groot feest. Zo zie je maar: vazen hoeven niet alleen te dienen als houder van een boeket of bloemen.

Voor wat inspiratie hebben we hier wat foto’s op een rijtje gezet. Zo kan je zelf zien op welke manier je grote vazen kan gebruiken als decoratie.

vaas

vaas1

87260204231 tree cylinder vase vaas4 vaas5 vaas7

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider