Plant in slaapkamer

Plant in slaapkamer

Je hoort steeds vaker dat een plant in je slaapkamer heel erg veel voordelen heeft. Het is gezond, je zou beter slapen en het ziet er super gaaf uit als je het mooi vorm geeft. Er zijn enorm veel manieren hoe je een plant mooi in je slaapkamer kunt plaatsen. Een plant geeft een hele andere sfeer aan je slaapkamer en dat kan er heel erg mooi uitzien. Op de afbeeldingen hier onder zie je verschillende voorbeelden van hoe je een plant in je kamer kunt plaatsen.

Als je niet zo veel ruimte hebt in je slaapkamer kun je de plant of de planten ook ophangen, bijvoorbeeld achter of boven je bed. Het is dan wel handig dat het planten zijn die niet enorm veel water nodig hebben. Als je een iets grotere slaapkamer hebt, is het ook heel erg mooi om er een klein boompje in te zetten. Het is rustgevend en je slaapkamer wordt zo opgevuld met natuur in plaats van meubels of losliggende kleding. Als je liever voor kleine plantjes wilt gaan, is het handig om ze neer te zetten in één pot of op te hangen in één bak. Ander kan het snel een beetje rommelig worden.

Het staat trouwens erg mooi als je de planten kunt combineren met natuurlijke materialen. Hout en groen is namelijk een mooie combinatie, maar je zou de planten ook in rieten potten zetten. Dit zorgt voor meer sfeer en het is erg rustgevend voor veel mensen. Het is zeker het proberen waard. Een plant kan nooit kwaad in huis!

pkamer pkamer2 pkamer3 pkamer4 pkamer5 pkamer6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider