Landelijk modern interieur

Landelijk modern interieur

Als je je huis opnieuw gaat inrichten, is het leuk om een combinatie te maken van twee verschillende stijlen. Misschien wel twee stijlen die in eerste instantie heel erg verschillend lijken. Een landelijk modern interieur is bijvoorbeeld een mooie combinatie. Landelijk en modern kan natuurlijk heel erg breed gezien worden, daarom zijn een paar voorbeelden wel handig.

Een basis bij een nieuw interieur is erg belangrijk. Bij deze combinatie zou je kunnen denken aan natuurlijke materialen. Steigerhouten meubels zijn op dit moment helemaal trendy. Hout is om deze reden een mooie basis voor deze combinatie. De houten meubels en details zijn erg landelijk, om er iets moderns aan toe te voegen kun je denken aan strakke hoeken in je huis. Een strakke keuken met een aanrechtblad van natuursteen is hier een goed voorbeeld van. Door de strakke vormen is het modern, maar het landelijke aspect komt terug in het aanrechtblad.

Bij een landelijke tafel van steigerhout kunnen moderne stoelen erg mooi staan. Hierbij kun je denken aan gekleurde stoelen in verschillende vormen. Het kan ook erg mooi staan als je houten items combineert met aparte materialen zoals stalenbuizen of touw. Belangrijk bij de combinatie van modern en landelijk is wel, dat je het geheel moet blijven zien.  Daarom kun je deze stijl het beste in het hele huis doorvoeren. Zo voorkom je dat het rommelig gaat worden.

Een combinatie van modern en landelijk kun je ook goed maken bij het uitzoeken van een nieuwe vloer. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een houten vloer, maar met een moderne lak of kleur. Er zijn eindeloze mogelijkheden voor de combinatie van deze twee stijlen, helemaal perfect dus als je van verandering en combineren houdt.

moderne woonkamer industrieel

marmoleum modern betonlook

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider